Νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων υπέγραψε με την Μπόλτον ο Ιβάν Κάμπο. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη με τον αγγλικό σύλλογο έληγε στο τέλος του μήνα και ο προπονητής, Σαμ Αλαρντάις, ήθελε πολύ να κρατήσει τον Κάμπο στην ομάδα. Επειδή υπήρχε η ανησυχία ότι ο 32χρονος θα φύγει από το «Reebok Stadium» όταν λήγει το συμβόλαιό του, οι ιθύνοντες της Μπόλτον πέταξαν μέχρι το σπίτι του στην Ισπανία για να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στην Αγγλία το 2002 με τη μορφή του δανεισμού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά μετά πέρασε στο χώρο του κέντρο και έτσι υπέγραψε στο σύλλογο με μορφή κανονικής μεταγραφής το ακόλουθο καλοκαίρι.

Ο Κάμπο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της αγγλικής ομάδας και ξεπέρασε τις 100 εμφανίσεις, αλλά όλα έδειχναν πως η καριέρα του στην Αγγλία θα τελείωνε όταν οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τα βρουν για την ανανέωση του συμβολαίου του νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Όμως τώρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα που αγωνίζεται ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μέχρι το 2009 και θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας τον επόμενο μήνα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»