Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται έξω από τη Βουλή, με τους διαδηλωτές να ρίχνουν μολότοφ, φωτοβολίδες, κροτίδες, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από τη Βουλή.
Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.
Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο πέρα, σπάνε το εμπορικό κέντρο «Attica», καταστρέφοντας ακόμη και φανάρια του δρόμου. Στην οδό Βουκουρεστίου, συγκρούσεις σημειώνονται μεταξύ απεργών ταξιτζήδων και αστυνομικών, με τους πρώτους να ρίχνουν πέτρες, να ανάβουν φωτιές, έχοντας στήσει οδοφράγματα.
Διαδηλωτές μόλις έβαλαν φωτιά στο φυλάκιο της προεδρικής φρουράς έξω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Χιλιάδες κόσμου συρρέει από το πρωί στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Το αδιαχώρητο συμβαίνει από κόσμο σε πλατεία Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Φιλελλήνων.
Νωρίτερα, ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων κινήθηκε με πέτρες και μολότοφ εναντίον μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Σολωμού στο Πολυτεχνείο. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων.
Εδώ και πολύ ώρα νεαροί προσπαθούν να ρίξουν το μεταλλικό φράχτη που έχει στηθεί στο σημείο από το πρωί.
Από την εκτεταμένη χρήση χημικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας περίπου 60 χρονών, ο οποίος λιποθύμησε κατά της διάρκεια της μεγάλης πορείας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr