Δίκαιος νικητής ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ.

«Όλοι ξέραμε πως ήταν ένα ματς σαν τελικός. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και έκαναν τη διαφορά. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Αλγερινός φορ.

«Δεν μας ενδιαφέρει τόσο τι έγινε στο άλλο ματς. Μόλις τελειώσαμε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, έχουμε άλλα τρία ματς και εννέα βαθμούς να διεκδικήσουμε. Αν παίξουμε εξίσου καλά, έχουμε πιθανότητες για να προκριθούμε. Σήμερα παλέψαμε και κερδίσαμε δίκαια, αλλά πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στη γη. Μόνο αν παίζουμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι 100% έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός, χάνουμε πολλή ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, γιατί έχει μεγάλη σημασία για μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία - Πηγή έμπνευσης ο Λουίς Ενρίκε»

Λουίς Ενρίκε: «Δεν υπάρχει φαβορί στον αυριανό τελικό, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια»

Μπενίτεθ: «Ό,τι και να γίνει, ένας Ισπανός προπονητής θα πάρει το Champions League»

Στη Βουδαπέστη για τον τελικό του Champions League ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Προέβλεψε το τελικό σκορ!

Με Ντεμπελέ και Χακίμι στον τελικό κόντρα στην Άρσεναλ η Παρί!

Πλησίασε στο Champions League ο Ολυμπιακός: Το «δώρο» που έκανε η Άστον Βίλα και οι πιθανοί αντίπαλοί του

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη πολυνίκη του θεσμού Λιόν και σήκωσε το τέταρτο Champions League της ιστορίας της

Η Άρσεναλ… ρίσκαρε με τον προγραμματισμό της παρέλασης στο Λονδίνο για τη φετινή επιτυχία

Πιο κοντά στο Champions League ο Ολυμπιακός: Τι σημαίνει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση του Europa από την Άστον Βίλα

Ενρίκε: «Άξιζε το πρωτάθλημα η Άρσεναλ, ο τελικός θα είναι πολύ δύσκολος»