Το φυσάει και δεν κρυώνει η Κλαμπ Μπριζ! Η Μπέρμιγχαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και τελικά πήρε τη νίκη μέσα στο Βέλγιο (2-1) με τέρμα του Γουντ στο δέκατο (!) λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς νικητή η άλλη αναμέτρηση του 8ου ομίλου ανάμεσα σε Μάριμπορ και Μπράγκα (1-1).

Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, πρωτοπόρος του ομίλου μέχρι την σέντρα της σημερινής αναμέτρησης, δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Μόλις στο 3΄ο Ακπάλα έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε.

Η αγγλική ομάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 26΄με τον Μέρφι αλλά ως εκεί… Το ματς ισορρόπησε και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρχει νικητής. Όμως τα δέκα λεπτά καθυστερήσεων που κρατήθηκαν –λόγω του τραυματισμού του Ιμπάνιεθ που έμεινε εννιά λεπτά στο έδαφος – έμελλε να αλλάξουν τα πάντα.

Στο τελευταίο από αυτά τα λεπτά, ο Κρις Γουντ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, να κάνει το 2-1 υπέρ της Μπέρμιγχαμ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.


szolj hozza: B1-2B

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στην Σλοβενία, η Μπράγκα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και το τελικό 1-1 με την Μάριμπορ την άφησε στους τρεις βαθμούς και την τρίτη θέση του πίνακα.


szolj hozza: m11b


szolj hozza: m1b

Βαθμολογία
Μπέρμιγχαμ 6 (3)
Κλαμπ Μπριζ 6 (3)
Μπράγκα 4 (3)
Μάριμπορ 1 (3)

Επόμενη Αγωνιστική (4η)
Μπέρμιγχαμ-Κλαμπ Μπριζ
Μπράγκα-Μάριμπορ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εσείς μας φέρατε εδώ και μπορείτε να γράψετε ιστορία»: Η πωρωτική ομιλία Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ πριν τη Χάποελ!

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»