Ένα (φανταστικό) απευθείας χτύπημα φάουλ του Παβλιουτσένκο αποδείχτηκε αρκετό στην Τότεναμ για να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν. Ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας είδε το τείχος στημένο λάθος και αποφάσισε με ένα ξερό σουτ να εκθέσει τον Ριζίκοφ, εκτελώντας τον στην κλειστή του γωνία.

Στη συνέχεια, καμία άλλη από τις προσπάθειες των Άγγλων δεν βρήκε στόχο και το σκορ δεν άλλαξε. Η Τότεναμ έφτασε στους εφτά βαθμούς και έπιασε την κορυφή του πρωτου ομίλου, ο οποίος μετά και την επικράτηση του ΠΑΟΚ (2-1 τη Σάμροκ) είναι ακόμη πολύ ανοιχτός.


szolj hozza: T1-0R

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τότεναμ: Γκόμες, Γουόκερ, Λίβερμορ, Μπασόνγκ, Ρόουζ, Λένον (73’ Μόντριτς), Σάντρο (73’ Καμπούλ), Κάρολ, Ντος Σάντος (65’ Ασού-Εκοτό), Παβλιουτσένκο, Ντεφό.

Ρούμπιν Καζάν: Ριζίκοφ, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Νάβας, Κούζμιν, Νάτσκο, Νομπόα, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ (78’ Ερεμένκο), Κασάεφ (61’ Μάρτινς), Βαλντές.

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Τότεναμ 7 (4-1)
2) ΠΑΟΚ 5 (4-3)
3) Ρούμπιν Καζάν 4 (5-3)
4) Σάμροκ Ρόβερς 0 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ (19:00)
Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ (20:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»