Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα στην πρεμιέρα της Euroleague, δήλωσε στην Nova ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθώς όπως εξήγησε είναι σημαντικό να ξεκινάς με θετικό τρόπο τη χρονιά. Ο «Σάρας» τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να γίνεται καλύτερη σε κάθε ματς ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στους «πράσινους».
«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξεκινάς έτσι τη χρονιά, με τέτοια σημαντική νίκη. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το ματς έστω και με ένα πόντο κι αυτό γιατί εμείς ακόμα δεν έχουμε αγώνες στα πόδια μας», είπε ο 35χρονος παίκτης και πρόσθεσε:
«Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστώ του φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το θερμό χειροκρότημά τους».
Όσο για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό; «Βρήκα τους ανθρώπους ήξερα, που μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους με κλειστά μάτια», σχολίασε ο Λιθουανός γκαρντ.
Ερωτηθείς για τον αν στοχεύει φέτος στην κατάκτηση της πέμπτης ευρωπαϊκής κούπας της καριέρας του, είπε: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Σκοπός είναι να βρει η ομάδα συνοχή και ομοιογένεια».