Αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς. Μιλώντας μετά την ήττα με 2-1 από τον «Δικέφαλο», ο Μάικλ Ο’ Νιλ παραδέχθηκε πως ήταν δύσκολο η ομάδα του να αποσπάσει βαθμούς από τον «Δικέφαλο», τον οποίο θεωρεί ικανό να περάσει στον επόμενο γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Η απόδοσή μας ήταν καλή, είμαστε απογοητευμένοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό μας ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Πρέπει να σταθούμε στο ότι για εμάς αυτό ήταν το 55ο ματς της σεζόν και των αντιπάλων μας το 12ο. Παίζουμε με πνεύμα και πειθαρχία και γι’ αυτό βρισκόμαστε στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ιρλανδική ομάδα. Κάθε παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο, εμείς εδώ ανήκουμε. Είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τα ματς με την Καζάν και με εμάς στο Δουβλίνο είναι καθοριστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, ξεχώρισα τους Βιεϊρίνια και Αρίας, αλλά και άλλοι παίκτες είναι σε σπουδαίο επίπεδο, επομένως μπορεί να προκριθεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.