Την απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να ανακοινώσει την παραίτησή της μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ εξήγησε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Μιλώντας στη NOVA, o ασκών καθήκοντα προέδρου τουλάχιστον μέχρι τη Γ.Σ. τόνισε πως η δημοσιοποίηση αυτού που είχε γίνει απ’ τις 6 Οκτώβρη δεν έγινε για να αποποιηθεί το Δ.Σ. τις ευθύνες του, αλλά «για να ξεκαθαριστεί στο μυαλό των μετόχων και των φιλάθλων» ότι δεν είναι «καρεκλοκένταυροι».

Πέταξε, δε, στον Νίκο Νοτιά το «μπαλάκι» για την επόμενη μέρα στο σύλλογο.

«Οι παραιτήσεις που θέσαμε στον κ.Νοτιά και θα ενεργοποιηθούν στην Γενική Συνέλευση. Μέχρι τότε θα ασκούμε κανονικά διοίκηση. Η ΑΕΚ έχει συνέχεια ως ΠΑΕ. Η απόφασή μας να παραιτηθούμε οφείλεται στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ και είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις μας να αντιμετωπίσουμε. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί μια λύση που θα διασφαλίζει το αύριο της ΑΕΚ», ανέφερε στην εκπομπή «Total Superleague» ο Αδαμίδης.

Όταν ερωτήθηκε, δε, για ποιο λόγο αποφασίστηκε να δημοσιοποιηθεί απόψε η απόφαση παραίτησης και πώς γίνεται αυτό να μη συνδυαστεί με την ήττα από τον ΟΦΗ, τόνισε:

«Το έχουμε αποφασίσει από τις 6 Οκτωβρίου. Το κάναμε γνωστό απόψε, όμως, διότι ενδεχομένως δεν είχε δεν είχε ξεκαθαριστεί στο μυαλό των μετόχων ή των φιλάθλων η πρόθεσή μας ν’ αποχωρήσουμε. Δεν είμαστε “καρεκλοκένταυροι” όπως έχουμε κατηγορηθεί. Ήμασταν σίγουροι ότι αύριο θα κατηγορούνταν και οι παίκτες ή ο προπονητής -οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να αναλάβουμε πλήρως τις ευθύνες μας και να ξεκαθαρίσουμε ότι μόλις έρθει μια πρόταση -είτε από τους μετόχους, είτε από κάποιον άλλο επενδυτή- είμαστε διατεθειμένοι ν’ αποχωρήσουμε».

Ερωτώμενος, δε, για την επόμενη μέρα, ο κ. Αδαμίδης τόνισε: «Μεγαλομέτοχος αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Νοτιάς. Όντως έχει δεσμευτεί ότι θα είναι παρών στη Γ.Σ. και χθες που μιλήσαμε του είπα ότι πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση για το μέλλον της ΑΕΚ. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή, αλλά ξέρω ότι ο κ. Νοτιάς έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις για επενδυτή, συμπαίκτη ή όποιον άλλο έχει πρόθεση να αναμειχθεί διοικητικά στην ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

TAGS: A.E.K.