Ένα βήμα πριν μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού είναι οι Βασίλης Τοροσίδης και Λιούμπομιρ Φέισα. Οι δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» σήμερα γυμνάστηκαν σε περισσότερο έντονους ρυθμούς τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο.

Εκτιμάται ότι στην αυριανή προπόνηση και οι δύο να δοκιμάσουν να λάβουν μέρος σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος.

Το κατά πόσο θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια στο πολύ σημαντικό ματς στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις, από το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, αλλά και από τους ίδιους.

Την ίδια στιγμή, καλά είναι τα μαντάτα και από την πορεία της αποθεραπείας του Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι όλα εξελίσσονται ομαλά. Στη συνέχεια ο Φουστέρ, πήγε στο προπονητήριο του Ρέντη και υποβλήθηκε σε φυσικοθεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση. Επισκέφθηκε το προπονητήριο, εξετάσθηκε από τους ιατρούς και επέστρεψε σπίτι, αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία με προπόνηση που θα γίνει στις 10.30

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!