Ο Γιάγια Τουρέ είναι ο επόμενος μεταγραφικός «στόχος» της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Ας». Ο νέος τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Χαβιέρ Αγκίρε, θέλει να φέρει στην ομάδα έναν μέσο με περισσότερες επιθετικές δυνατότητες (σε σχέση με τους Κοστίνια και Λουξέν) και θεωρεί ότι ο άσος του Ολυμπιακού είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ της «Ας» αναφέρει πως ο 23χρονος χαφ είναι πρώτος στη λίστα των παικτών που έχει στα υπόψιν του ο Αγκίρε και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση άμεσα για την απόκτησή του. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας γίνεται λόγος για τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση Τουρέ και Ολυμπιακού και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Είναι άξιο αναφοράς ότι στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως το κόστος για μία πιθανή μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στην Ατλέτικο ίσως φτάσει τα 12 εκ. ευρώ.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος