Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να ρολάρει, με τον Άριελ Ιμπαγάσα, εκφραστή του ωραίου επιθετικού ποδοσφαίρου που αποδίδουν στο χορτάρι οι «ερυθρόλευκοι» να υπόσχεται δουλειά ώστε να συνεχίσουν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εν όψει πάντως του αγώνα με τον ΟΦΗ προειδοποιεί πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν οι Κρητικοί, τονίζοντας πως προέχει η νίκη κι έπειτα η αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως σχολίασε την αντιμετώπισή του από τους φίλους του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η συνέντευξη του Αργεντινού άσου στη Web TV του Olympiacos.org:

Το Σάββατο η ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι σημαντικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ποιά είναι η γνώμη σου για τον ΟΦΗ έχοντας δει τον αντίπαλο και στο φιλικό το καλοκαίρι;

«Είναι μία δύσκολη ομάδα γιατί νίκησε την ΑΕΚ και τώρα θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το φιλικό που είχαμε δώσει τότε με τον ΟΦΗ γιατί δεν ήμασταν καλοί, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να παίξουμε τώρα για να νικήσουμε».

Ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και βελτιωμένος, τόσο σε αυτό με τον Πανιώνιο όσο και σε αυτό με την Ντόρτμουντ, ποια η γνώμη σου για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός;

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Είναι δύσκολο να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ και μετά να σκεφτούμε τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά με την προσπάθειά μας και με την κατάσταση που είμαστε τώρα πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Έκανες καταπληκτικά ματς με Ντόρτμουντ και Πανιώνιο και μάλιστα ανάγκασες τους φιλάθλους των γηπεδούχων να σε χειροκροτήσουν όταν έγινες αλλαγή. Σε ποια κατάσταση πιστεύεις ότι βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό και πως ένιωσες τη στιγμή που ο κόσμος της αντίπαλης ομάδας σε χειροκρότησε;

«Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση αλλά και όλη η ομάδα, γιατί δεν μετράει μόνο ένας παίκτης. Θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους του Πανιωνίου γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά σου. Έχω να πω μόνο ευχαριστώ και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο