Χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν συμμετείχε, λόγω ίωσης, στην προπόνηση της Παρασκευής και βγαίνει νοκ άουτ από την κυριακάτικη (30/10, 19:30) αναμέτρηση στην έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του διεθνούς άσου, αφού για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και δεν είναι 100% έτοιμος για τις ανάγκες ενός τέτοιου ματς.

Μάλιστα, ακόμη και αν αύριο συμμετάσχει στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να μείνει εκτός - για τον ίδιο λόγο - και ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση οι Βύντρα, Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρούντολφ έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», άσκηση τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube