Παρελθόν από το «τιμόνι» του Απόλλωνα Πατρών αποτελεί από τη Δευτέρα ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο πρώην, πλέον, προπονητής των «μελανόλευκων» μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τους Αχαιούς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα. «Δεν λέω τη λέξη παραιτούμαι, αφού σήμερα είμαι ελεύθερος και δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας από τον Απόλλωνα», τόνισε ο Γιάννης Χριστόπουλος, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία τους.

«Δυο φορές μόνο τηλεφωνικά μίλησα με τον πρόεδρο μέχρι τώρα, από τη μέρα που έληξε το πρωτάθλημα, μου ζήτησε τις εκθέσεις για τα πεπραγμένα και την αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού, του τις πήγα κανονικά κι από κει τίποτε παραπέρα. Το άθλημα του μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι σεβασμού και οι ομάδες χτίζονται πάνω σε ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες όταν δεν υπάρχουν, δεν γίνεται τίποτα. Σίγουρα διαφορετικές ήταν οι συνθήκες όταν ανέλαβα την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη καμπή κι αλλιώς τώρα στο τέλος της σεζόν. Είναι αναμενόμενο και λογικό. Δεν λέω τη λέξη παραιτούμαι, αφού σήμερα είμαι ελεύθερος και δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας από τον Απόλλωνα», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Χριστόπουλος και κατέληξε:

«Θέλω πάντως να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Αν θα επέστρεφα στον Απόλλωνα; Αν ποτέ μου γίνει πρόταση, θα την εξετάσω όπως οποιαδήποτε πρόταση από άλλη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός