Με συνοπτικές διαδικασίες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέτριψε το ΝΟ Ρεθύμνου με 18-6 για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1. Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 2/2 στα πρωτάθλημα (το Σάββατο νίκησαν εύκολα τον Ηρακλή) και πλέον ετοιμάζουν βαλίτσες για Ρωσία όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για το LEN Trophy.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έδειξαν τις προθέσεις τους από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτό όταν και επιβάλλοντας το ρυθμός τους πήραν σαφές προβάδισμα, 5-1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα, δίνοντας τη δυνατότητα στο προπονητή των γηπεδούχων να πειραματιστεί ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών.
Κορυφαία για τον Ολυμπιακό η Σταυρούλα Αντωνάκου που σημείωσε τέσσερα τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 6-1, 5-2.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Αντωνάκου 4, Αβραμίδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Ψούνη 2, Gil 1, Πλευρίτου Ε. 1, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β. 1, Κουγιουμτζή 1, Μπαλωμενάκη 1, Κώτσια 1, Μαυρέλου 1.
Ρέθυμνο (Κώστας Φιτσανάκης): Πενταράκη 4, Φαρμάκη 1, Παμαζαράκη 1.
Η Βαθμολογία (σε μία αγωνιστική)
Ολυμπιακός 6 (31-9) *
ΝΟ Βουλιαγμένης 3 (18-5)
Τρίτων Αμαρουσίου 3 (17-5)
ΝΕ Πατρών 3 (9-8)
Εθνικός 0 (8-9)
Ηρακλής 0 (3-13)
ΝΟ Ρεθύμνου 0 (5-17)
Πανιώνιος 0 (5-18)
* Ο Ολυμπιακός έχει δύο αγώνες