Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε ο Μίκαελ Σουμάχερ στην πίστα της Ινδίας. Ο Γερμανός πιλότος είδε τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την 11η θέση, ωστόσο αποφεύγοντας τα λάθη κατάφερε να κερδίσει έξι θέσεις και να τερματίσει πέμπτος.

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος με τον αγώνα στην Ινδία. Καταφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και σαν ομάδα μεγιστοποιήσαμε τις δυνατότητες μας. Η πέμπτη και έκτη θέση είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα για εμάς», ανέφερε ο Σουμάχερ.

Ο Γερμανός πιλότος δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη χαρά του με την πρόοδο της Mercedes.

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, προς το παρόν, είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε καλύτερα και αυτό κάναμε στον σημερινό αγώνα», συμπλήρωσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!