Η καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη στο χθες για τον ΟΦΗ και πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει την ομάδα του για το ματς εναντίον του Πανιωνίου. Ο «Αναστό» βλέπει την «φαρέτρα» του να γεμίζει αφού επιστρέφουν οι Παπουλής, Σουμπίνιο και Κάταϊ στην διάθεση του.

Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει από τώρα τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη και από την στιγμή που μπορεί να υπολογίζει στους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Το καλύτερο νέο για τον 53χρονο κόουτς είναι πως, εκτός απροόπτου, Σουμπίνιο και Παπουλής θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού. Ο ΟΦΗ αυτή την φορά δεν θα περιμένει τον αντίπαλο και θα παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν δείξει φέτος πως σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλοί. Ανάμεσα τους, την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά και ο Χόρχε Λόπεζ μετά την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος αλλά η ποιότητα του είναι τέτοια που τον κάνει απαραίτητο για τον ΟΦΗ και αυτό θα το δούμε στους επόμενους αγώνες. Σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Στα ευχάριστα νέα για τον Αναστόπουλο είναι η επιστροφή του Βάντο στις προπονήσεις, ο οποίος μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Πίτσος και Μπούρμπος ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και έπαιξαν δίτερμα.

Για αύριο είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: ΟΦΗ