Αισιόδοξος για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στη Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Αν πιάσει την απόδοση που μπορεί, έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας», το σχόλιο του πρώην συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τοπαλίδη στη «SportDay»

Για τη στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ανοιχτεί. Πρέπει να παίξει κλειστά πίσω και να προσπαθήσει να σκοράρει με αντεπιθέσεις, αξιοποιώντας τους Τζεμπούρ και Μιραλάς στο ανοιχτό γήπεδο. Το αδύναμο σημείο της Ντόρτμουντ είναι η άμυνά της κι εκεί θα πρέπει να προσπαθήσει να "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός».

Για τους επικινδύνους παίκτες της Ντόρτμουντ, όπως οι Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Καγκάβα κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο ο Γκρόσκροϊτς και ο Μπάριος

«Οσοι από αυτούς ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό. Αποτελούν τη δύναμη πυρός της Ντόρτμουντ».

Για τις πιθανότητες νίκες των Πειραιωτών

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αν πιάσει την απόδοση που μπορεί, έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Η πίεση που θα δεχθεί θα είναι ασφυκτική, αλλά αν παίξει κλειστά και "μπλοκάρει" τους διαδρόμους, τότε πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»