Υποψηφιότητα για την ατάκα της χρονιάς θέτει ο Γιάννης Κάρμης. Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, απολογούμενος εκ μέρους της ΠΑΕ στην πειθαρχική επιτροπή για το θέμα με τα πανό πολιτικού περιεχομένου, δήλωσε: «Αν η μητέρα του πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου;», ζητώντας παράλληλα, να μην τιμωρηθούν οι «πράσινοι».

«Αύριο, μεθαύριο θα φωνάζουν για την Μέρκελ ή την τρόικα και το δημοψήφισμα. Θα διακόπτονται οι αγώνες; Αν η μητέρα του πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα. Δεν είναι δυνατό να κατηγορούνται οι ΠΑΕ για το τι κουβαλάει ο κάθε Έλληνας στο κεφάλι του. Όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, η λέξη ομερτά είναι πολιτικός όρος, το ίδιο θα πρέπει να θεωρηθεί και η λέξη λαμόγια», δήλωσε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατηγορούμενος για συμπεριφορά των οπαδών του τόσο στο ματς με την Ξάνθη, όσο κι εκείνο με τον Εργοτέλη.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο δικηγόρος του ΟΦΗ, κ. Μανταδάκης, αφού και σε ματς των Κρητικών είχαν αναρτηθεί πανό πολιτικού περιεχομένου: «Όταν λένε να καεί η Βουλή, ποιο είναι το πρόσωπο που προσβάλλεται;» για να απαντήσει ο πρόεδρος της Πειθαρχικής, κ. Κλουκίνας, λέγοντας πως "η Βουλή εκπροσωπεί το Έθνος, άρα το σύνθημα είναι αντεθνικό".

Ο κ. Καραμηνάς, εκπρόσωπος του Πανιωνίου, είπε: «Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο με αγανάκτηση. Υπάρχει δεδικασμένο με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση που αποτελεί ελαφρυντικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube