Κούρσα για δύο… άλογα μοιάζει η κατάληψη της θέσης του προπονητή (που παραμένει κενή μετά την απομάκρυνση του Τσιώλη) στον Άρη. Οι συζητήσεις με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι προχωρημένες, ωστόσο άλλος ένας υποψήφιος παίζει… ψηλά στην λίστα.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει το θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού στον Άρη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, μετά από την άρνηση του Πάμπλο Κορέα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν σε περιπτώσεις από Γαλλία και Ιταλία, ενέτειναν τις προσπάθειές τους προκειμένου να κλείσουν τον Μίχαλ Πρόμπιερζ (κορυφαίος προπονητής στην Πολωνία το 2010 με την Γιαγκελόνια).

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες εντοπίστηκε ένας νέος στόχος που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι Θεσσαλονικείς κι εξετάζεται παράλληλα με εκείνη του 39χρονου. Δεν αποκλείεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις μέχρι σήμερα το βράδυ, πάντως το ζητούμενο είναι οι οριστικές τέτοιες να έχουν δρομολογηθεί μέχρι το Σάββατο ώστε είτε ο ένας, είτε ο άλλος να παρακολουθεί από κοντά την νέα του ομάδα το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης