Τελικά φαίνεται πως δεν προχωράει ο «γάμος» ανάμεσα στον Πέτρο Κανακούδη και τη Δόξα Δράμας. Όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay», οι Δραμινοί δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις του 27αριστερού μπακ-χαφ και δίνουν πολύ λίγα χρήματα σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κανακούδης έμεινε ελεύθερος από την στιγμή που ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και αναζήτησε άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Η Δόξα και ο Λεβαδειακός ήταν από τις πρώτες ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ οι υπόλοιπες που προέρχονταν από την Football League.

Εν τω μεταξύ, Ερασιτέχνης στη Δόξα Δράμας είχε άτυπο διοικητικό συμβούλιο και βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο προϋπολογισμός για τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο προκειμένου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσαν η Σούπερ Λίγκα και η Nova.

Ο Ερασιτέχνης έστειλε χθες το κοστολόγιο στον ΟΠΑΠ – ο οποίος θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων - και περιμένει να ανάψει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»