Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωτοδικείο εκδίκασε το αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ για τον διορισμό της νέας διοίκησης της ΠΑΕ και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν από τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος θα είναι επικεφαλής του νέου σχήματος, τα υπόλοιπα μέλη θα είναι οι Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Δημήτρης και Γιώργος Σαχπατζίδης, Σπύρος Μηλιορίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης, Λεωνίδας Βελλής και Στέφανος Σαράτσης.

Από εδώ και στο εξής το ζήτημα είναι τυπικό αλλά ιδιαίτερα σημαντικό προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα πληρωμών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.