Σε εξέλιξη, από τις 16:30, το δραματικό, άτυπο υπουργικό συμβούλιο.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ -επικαλούμενη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου ενδέχεται να καλέσει τον κ. Σαμαρά να επισκεφθούν μαζί, εντός της ημέρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να καταλήξουν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού κοινής αποδοχής!

Πηγή: protothema.gr

Κάρολος Παπούλιας και Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να συγκληθεί αύριο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Κατά μία εκδοχή και σήμερα το βράδυ, προκειμένου, με την τήρηση πρακτικών, τα οποία ενδέχεται και να δημοσιοποιηθούν, τα κόμματα να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορείς, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο το πρόσωπο του συμβούλου του πρωθυπουργού, πρών αντιπροέδρου της ΕΚΤ και πρώην διοικητή της ΤτΕ, κ. Λουκά Παπαδήμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επιθυμεί κυβέρνηση με τη συμμετοχή κομμάτων της αντιπολίτευσης, είναι, όμως, διατεθειμένος να προσφέρει την παραίτησή του και για να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση από μία ευρύτερη πλειοψηφία. Το τελικό deal με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης θα κρίνει το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων από εδώ και πέρα (σύγκληση ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κτλ) και τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 62χρονου τραυματία που έπεσε σε γκρεμό