Στοιχειωμένη φαίνεται πως είναι η θέση του προπονητή στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Μετά το ναυάγιο στη συμφωνία με τον Γιούρι Ζντοβτς που αποχώρησε από τον πάγκο των «κυανέρυθρων» για οικογενειακούς λόγους, ο άνθρωπος που προ ημερών προσελήφθη από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Ισραηλινός Σαρόν Ντρούκερ, άφησε στα κρύα του λουτρού τον Πανιώνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιέτουβος Ρίτας. Μετά από την εξέλιξη αυτή η αναζήτηση τεχνικού ξεκινά εκ νέου για τον Πανιώνιο.
Η κυανέρυθρη διοίκηση διαπραγματεύεται με τους Λιθουανούς το ποσό που θα ζητήσει για την αποδέσμευση του Ισραηλινού τεχνικού. Δεδομένη ήταν πάντως η έντονη επιθυμία της Λιέτουβος να αντικαταστήσει ο πρώην τεχνικός της Ουράλ Γκρέιτ τον Νέβεν Σπάχια, που από την Τρίτη είναι ο νέος τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σπάχια και Ντρούκερ συνδέονται με στενή φιλία και ο πρώτος συνέστησε στη διοίκηση της ομάδας του Βίλνιους τη σύναψη συμφωνίας με τον 39χρονο τεχνικό.
Στον Πανιώνιο έκριναν προτιμότερο να μη σταθούν εμπόδιο στη θέληση του Ντρούκερ και ταυτόχρονα να βάλουν και μερικά χρήματα στο ταμείο της ΚΑΕ.