Έτοιμη να διαθέσει περίπου 9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παρουσιάζεται η Γαλατασαράι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει ότι ο Ουνάλ Αϊσάλ παραδέχθηκε ότι ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τουρκικής ομάδας.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπερμπάτοφ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 10 ματς (431 λεπτά συμμετοχής) και έχει 1 γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Την ίδια ώρα, ο διεθνής άσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Βαλένθια.«Δεν κοιτάμε μόνο τον Μπερμπάτοφ, αλλά και πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές. Μπορούμε μόνο να επικοινωνήσουμε μαζί τους και θα αποφασίσουμε στο τέλος Δεκεμβρίου, όταν έρθει η ώρα…», τόνισε ο Αϊσάλ .
Σταύρος Καλογεράκης