Στο να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς… απώλειες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να επικεντρωθεί πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ράφικ Τζεμπούρ ζήτησε και πήρε άδεια από τον Χαλίλχοτζιτς ώστε να μην συμμετέχει στα προσεχή φιλικά της εθνικής Αλγερίας και έτσι θα δώσει το «παρών» σε ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι.

Το ίδιο συνέβη τις προηγούμενες μέρες και με τους Φέισα, Πάντελιτς και Μέγιερι οι οποίοι δεν θα επιβαρυνθούν με αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων. Το ίδιο έγινε και με τον Τζεμπούρ ο οποίος έδωσε το «παρών» στην συγκέντρωση των διεθνών της Αλγερίας και εκεί ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μην αγωνιστεί στα φιλικά με Τυνησία και Καμερούν.

Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και έτσι ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θα επιστρέψει εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή-Χαρά μας να έχουμε τη σοφία και εμπειρία του Μπενίτεθ»

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»