Να στηριχτεί ο Άρης στα δικά του παιδιά, ώστε να αποκομίσει κέρδος από μια σεζόν που εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο, προτρέπει ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.
Μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98,7», o παλαίμαχος άσος εξέφρασε την πίστη του στα νέα… φυντάνια του συλλόγου, έκανε λόγο για λάθη στο σχεδιασμό, χαρακτήρισε σωτηρία πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ περιμένει από τον νέο τεχνικό, Μίχαλ Πρόμπιερζ, να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά που τώρα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αφού έχω δουλέψει μαζί τους από το εφηβικό τμήμα του Άρη. Ο Γιαννιώτας μάλιστα έκανε πάρα πολλές θυσίες, αφού το παιδί είναι από την Αρναία και αναγκαζόντουσαν οι γονείς του μόλις τελειώνει το σχολείο να τον φέρνουν για προπόνηση και στην συνέχεια να γυρίσουν πίσω. Παρόλα αυτά το παιδί με υπομονή κατάφερε το Σάββατο (σ.σ. κόντρα στον Ολυμπιακό) να κάνει το ντεμπούτο του και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.
Είναι πολύ τυχερός ο Άρης που έχει τέτοιους παίκτες και πρέπει να δουλέψει με αυτούς. Με υπομονή, επιμονή και σωστή προπόνηση νομίζω πως παίκτες όπως ο Κατίδης, ο Γιαννιώτας, ο Διούδης, ο Αγτζίδης, ο Γιαννίτσης, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά θα μπορέσουν να καθιερωθούν στον Άρη.
Ο Άρης πάντα έβγαζε παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό. Παίκτες όπως ο Χρηστίδης, ο Πάλλας, ο Ζελελίδης, ο Σεμερτζίδης, ο Δημητριάδης, ο Χαριστέας, ο Δέλλας, ο Μαυρογενίδης, ο Αβραάμ (Παπαδόπουλος) και τελευταία ο Βανγκέλι. Η μόνη λύση για μένα είναι ο Άρης να στηριχθεί σε παίκτες από τα σπλάχνα του.
Πιστεύω πως το μόνο κέρδος που μπορεί να έχει αυτή τη χρονιά ο Άρης είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από την Κ20. Η χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη στον προγραμματισμό και ο Άρης έχει μείνει πάρα πολύ μακριά από τους στόχους του. Η μόνη σωτηρία και φέτος μπορεί να είναι το κύπελλο, στο οποίο τα τελευταία χρόνια ο Άρης φτάνει στον τελικό, αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο και να δώσει χαρά στον κόσμο.
Όσο για τον Πρόμπιερζ, ακούμε καλά λόγια. Αν κρίνω από το ματς με την Γιαγκελόνια που είχαμε παίξει, που ήταν μια ομάδα χωρίς μεγάλους παίκτες, έδειξε καλά στοιχεία. Ο Άρης όμως δεν είναι Γιαγκελόνια. Είναι μία τεράστια ομάδα που “κουβαλάει” πολύ κόσμο από πίσω της και έχει μεγάλη ιστορία και υψηλές απαιτήσεις συγκριτικά με την Γιαγκελόνια. Μακάρι να είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσει να μας δώσει λίγη χαρά».