Ορατός είναι ο κίνδυνος «καμπάνας» στην Παρί Σεν Ζερμέν, από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Ο λόγος είναι, πως ο Αντουάν Κομπουαρέ αρνήθηκε στον Πεγκί Λουιντουλά να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, γεγονός που παραβιάζει το άρθρο 507 και αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με επαγγελματικό συμβόλαιο.
«Σύμφωνα με τον κανονισμό του πρωταθλήματος, η κίνηση αυτή παραβιάζει το άρθρο 507. Γι’ αυτό, μέχρι να ζητήσει εξαίρεση η Παρί Σεν Ζερμέν, απαιτούμε την επιστροφή του Πεγκί Λουιντουλά στην πρώτη ομάδα», είπε ο Αντρέ Σουλιέ στο «Reuters».
Το συμβόλαιο του 32χρονου επιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν, με τον Αντουάν Κομπουαρέ να μην έχει δώσει κάποια εξήγηση για την κίνηση αυτή.