Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε επικοινωνία που είχε με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Ο Βέλγος άσος δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο στη διάρκεια του φιλικού της εθνικής του ομάδας με την Ρουμανία, αποχώρησε με ενοχλήσεις, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό κι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, λοιπόν, δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας για την κατάστασή του κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να συνεχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την κόντρα με τους «πράσινους» στο «Καραϊσκάκη» με τον 24χρονο επιθετικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 9 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό