Με σφουγγάρι παρομοίωσε τον Σεμπάστιαν Φέτελ ο Κρίστιαν Χόρνερ. Το αφεντικό της Red Bull επισήμανε πως είναι στο χαρακτήρα του Γερμανού να θέλει να κάθεται κοντά στην ομάδα, ώστε να μαθαίνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί και να την βοηθά.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι εγκατέλειψε μόλις στον πρώτο γύρο, ωστόσο πήγε στα πιτ, όπου και έμεινε με την ομάδα.

«Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, είναι σαν σφουγγάρι, θέλει να καταλαβαίνει και να προσφέρει κάθε συμβουλή και βοήθεια μπορεί. Ενδιαφέρεται να μάθει πως γίνεται η δουλειά στα πιτ και να ακούσει πως αποφασίζονται οι στρατηγικές. Μας προσφέρει το πλεονέκτημα της εμπειρίας του», δήλωσε το αφεντικό της Red Bull, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Όλη η ομάδα ήταν απογοητευμένη από την εγκατάλειψη, επειδή ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο Σεμπ έκανε πολύ καλή δουλειά στις κατατακτήριες, έναν από τους καλύτερους γύρους στην καριέρα του»,πρόσθεσε ο Χόρνερ.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αυστραλός θρύλος της Formula 1, Αλαν Τζόουνς

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!