Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι τέθηκαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Στέφανος Αθανασιάδης εν όψει του κυριακάτικου (20/10, 19:30) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο Ουρουγουανός χαφ και ο διεθνής επιθετικός συμμετείχαν την Τρίτη κανονικά στην προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και έδωσαν δύο επιπλέον λύσεις στον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Λεονάρντο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε θεραπεία. Ο Ίβιτς εξακολουθεί να πονάει στη μέση και έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Από την πλευρά τους, ο Έτο, ο Λίνο και ο Τσουκαλάς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης Γλύκος ανακοινώθηκε ότι αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης μηνίσκου, κάτι που τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στη Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.