Τελευταία προπόνηση με ελλείψεις ήταν αυτή της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει από αύριο να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι διεθνείς Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Κουίνσι, προκειμένου να προετοιμάσει σε πλήρη σύνθεση την ομάδα του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής είδε από σήμερα να καταφθάνουν οι πρώτες… ενισχύσεις, καθώς επέστρεψαν έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Ελπίδες οι Μαυρίας και Λαγός. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Σεϊταρίδης, που μαζί με τον Νίνη είναι εκτός πλάνων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων, κρίνοντας πως ακόμη ο Βύντρα δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει τη θέση του Μαρίνου στο δεξί άκρο της άμυνας. Έτσι το σχήμα του «τριφυλλιού» θα είναι: Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΑΕΚ είναι να κρατήσει χαμηλά την μπάλα»

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»