Αρνητική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που έχει λάβει το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει, το δικαστήριο καταργεί τη δίκη η οποία προηγήθηκε καθώς θεωρεί την υπόθεση άνευ αντικειμένου, λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αντικατασταθεί από την Σούπερ Λίγκα με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Η Διοργανώτρια Αρχή έχει δεσμευτεί ότι θα έβαζε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν εάν υπήρχε θετική απόφαση μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο το Διοικητικό Εφετείο θεωρεί την αντικατάσταση των δύο συλλόγων ως τετελεσμένο γεγονός.

Εάν επιβεβαιωθεί η απόφαση με επίσημη πλέον ανακοίνωση, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ενώ η Καβάλα θα πρέπει να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε κατέβει.

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναμένεται να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιδηρόπουλος: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν - Αποτελώ πρότυπο και ίνδαλμα για νέους διαιτητές»

Κόντρα στην Αγγλία στα πλέι οφ του Παγκοσμίου η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Με Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Champions League ποδοσφαίρου γυναικών ο ΠΑΟΚ

Λάβδας, Νεμπής, Μπινιάρης και Γείτονας επιβεβαιώνουν την πρόοδο της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Πήρε εξιτήριο ο Σπύρος Μαραγκός - Το «ευχαριστώ» της συζύγου του στον Γιάννη Αλαφουζο

Στην Ισπανία για τουρνουά με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Κ12 του Παναθηναϊκού

Συγκινητική κίνηση από τους διεθνείς: Στήριξαν οικονομικά ποδοσφαιριστή που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

Ξέγνοιαστες στιγμές για τον Καλάμπρια: Διακοπές στις Σεϋχέλλες με τη σύντροφό του

Τα highlights από τη νίκη της Εθνικής γυναικών κόντρα στη Γεωργία

Ασταμάτητη η Εθνική Γυναικών: Πέρασε και από την Τιφλίδα, έκλεισε με 4/4 τον όμιλο