Την συνεργασία της με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα επόμενα τρία χρόνια, επισημοποίησε η Power Balance Performance Technology σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των πρωταθλητών Ευρώπης. Η εταιρεία μετά τη συνεργασία της με κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ και τη χορηγία του NBA All Star Game 2011 συνδέεται πια και με τους «πράσινους».

Το «παρών» εκτός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, του συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη, του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάνου Παπαδόπουλου και φυσικά των παικτών του «τριφυλλιού» έδωσαν ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, ο πρόεδρος της Power Balance Hellas, Δημήτρης Ρηγόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωστής Κιούσης.


Δείτε video από την Web TV του www.sport-fm.gr:




Η Power Balance Performance Technology, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχει ως σκοπό να βοηθήσει στην καλύτερη απόδοση των αθλητών παγκοσμίως, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών. Διαθέτει τα προϊόντα της σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της 4Q Α.Ε. Έχει συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ (Λος Άντζελες Λέικερς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ορλάντο Μάτζικ, Σικάγο Μπουλς, Νιου Γιορκ Νικς). Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού έχουν επιλέξει το Power Balance, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Λαμάρ Όντομ, ο Ντέρικ Ρόουζ, ο Πολ Πιρς, ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Ψηφίστηκε ως το νούμερο αθλητικό προϊόν για το 2010 σύμφωνα με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής!

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»