Λάβρος από το βήμα της Βουλής εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ εναντίον όσων επιθυμούν -όπως υποστηρίζει, μεγαλύτερη θητεία της νέας κυβέρνησης. Αργότερα την Τετάρτη η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ειδικότερα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι «όσοι προσπαθούν να επιμηκύνουν τη διάρκεια της θητείας και τα καθήκοντα της νέας κυβέρνησης, την υπονομεύουν».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, είχε κάνει σαφές μέσω του ραδιοσταθμού «Βήμα 99,5» ότι «όποιος βουλευτής του κόμματος καταψηφίσει ή απουσιάσει, θα διαγραφεί».

Στο θέμα της γραπτής δέσμευσης που θέτουν οι δανειστές αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, την Τετάρτη.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υπογράμμισε ότι «έχουμε φιλότιμο, δεν χρειάζεται υπογραφή», ευθυγραμμιζόμενος με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα νωρίτερα, δήλωση του προέδρου του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «η τρόικα αναμένει την επιστολή του Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου να εκταμιευθεί άμεσα η 6η δόση των οκτώ δισ. ευρώ προς την Ελλάδα».

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άγριος διαπληκτισμός στη Λάρισα: 21χρονος μαχαίρωσε υπεύθυνο καταστήματος

Τούρκος μαφιόζος μεταφέρθηκε ασυνόδευτος από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στο νοσοκομείο

48χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7χρονο κορίτσι στο Σικάγο - Την ακινητοποίησαν περαστικοί

Κυνική ομολογία Άλτμαν: Ο κόσμος να αποδεχθεί και «δυσάρεστα» λόγω των «οφελών» της AI

Τραγωδία στα Άγραφα: Νεκρός 50χρονος κυνηγός - Μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή του

Hurriyet: Η Αθήνα περιμένει τον Ρούμπιο να θέσει και τα ελληνοτουρκικά

Εκρηκτικό το κλίμα στη Γαλλία λόγω της μαθητικής οργής: Έως 500 σχολεία αναστέλλουν τα μαθήματα

Δίκη για τα Τέμπη: 5η εβδομάδα καταθέσεων - Τα αιτήματα που απαντήθηκαν από το δικαστήριο

Επίθεση με χειροβομβίδα σε καφετέρια στην Αχαρνών - Διεκόπη η κυκλοφορία

Ρέθυμνο: Επανέρχεται σταδιακά η υδροδότηση στα χωριά του Μυλοποτάμου που επλήγησαν από την κακοκαιρία