Είναι γνωστή η συνταγή. Μπαίνει στην πισίνα και στον διάβα της σκορπάει πανικό. Έτσι και τώρα, ούτε η γερμανική Μπόχουμ μπορούσε να σταθεί εμπόδιο. Η Βουλιαγμένη επικράτησε 17-7 στο τρίτο ματς του προκριματικού ομίλου του Champions Cup που διεξάγεται στο Βελιγράδι και έκανε την τρίτη νίκη μέσα σε δύο μέρες.

Οι παίκτριες του Κώστα Δήμου ξεκίνησαν δυνατά, έφτασαν να προηγούνται στο πρώτο οκτάλεπτο με 6-1 και μετά χαλάρωσαν λίγο. Στην δεύτερη περίοδο, οι Γερμανίδες δεν άλλαξαν κάτι δραματικά αλλά οι πολίστριες της ομάδας του Λαιμού τις έπνιξαν στο τρίτο οκτάλεπτο, έτσι γιατί έβγαλαν «γλώσσα».

Πρώτη σκόρερ σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον ΝΟΒ αναδείχθηκε η Χριστίνα Τσουκαλά με 5 τέρματα, ενώ την ακολούθησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη που πρόσθεσε άλλα 4 γκολ.

Το τελικό 17-7 θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αλλά φρόντισε να κρατήσει δυνάμεις. Αύριο έχει ρεπό ενώ το Σάββατο (19/11) θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη γαλλική Νις στις 11:30 το πρωί και τη ρωσική Στουρμ στις 19:00 το απόγευμα.


Τα 8λεπτα: 6-1, 4-4, 4-0, 3-2.

Βουλιαγμένη (Κώστας Δήμου): Τσουκαλά 5, Ασημάκη 4, Μελιδώνη 2, Λιόση 2, Γερόλυμου 2, Πέτρι 2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube