«Γλυκαίνει» ο καιρός! Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στα βορειοδυτικά. Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο όμως θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά στις περισσότερες περιοχές. Οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί και βαθμιαία βόρειοι και δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα όμως θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα βόρεια.
Αττική
Γενικά αίθριος ο καιρός στο Λεκανοπέδιο και ασθενής χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο νομό. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 19 Νοεμβρίου 2011
Λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το Σάββατο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Πρόγνωση καιρού Κυριακής, 20 Νοεμβρίου 2011
Αρκετή ηλιοφάνεια την Κυριακή με λίγες τοπικές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι στα ηπειρωτικά τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.