Στην Αθήνα την Παρασκευή τα τρία παλικάρια: Ο Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), ο Ματίας Μορς (Κομισιόν) και ο Κλάους Μαζούχ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), για το αναθεωρημένο Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση, ύψους 130 δισ. ευρώ.

Οι επικεφαλής της τρόικας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Ο κ. Παπαδήμος θα επαναλάβει ότι είναι έτοιμος να στείλει γραπτή επιστολή αλλά και να παράσχει ρητές δεσμεύσεις εκ μέρους του ιδίου και των τριών πολιτικών αρχηγών (Παπανδρέου – Σαμαρά – Καρατζαφέρη) που στηρίζουν την νέα κυβέρνηση, προκειμένου να εκταμιευθεί άμεσα η πολυαναμενόμενη 6η δόση.

Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα εξέφρασε το βράδυ της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κάνοντας λόγο για «βήμα προς την επίτευξη μεγαλύτερης πολιτικής βεβαιότητας και σταθερότητας».

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπόθεση Χωριάτικο: Προφυλακίστηκαν τρεις από τους επτά κατηγορούμενους

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η πληρωμή 187,7 εκατ. ευρώ σε 587.789 δικαιούχους - Όλα τα επιδόματα

Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή σε μεγάλα λιμάνια της χώρας – 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις

Βουλή: Αντιπαράθεση Βελόπουλου - Γεωργιάδη για το «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Ο Νετανιάχου καταγγέλλει παρέμβαση Τουρκίας και Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές - Ενεργοποιήθηκε η Σιν Μπετ

Κατάρρευση κτίσματος στον Κολωνό - Έρευνες Πυροσβεστικής και ΕΛ.ΑΣ για τυχόν άτομα στο εσωτερικό

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων - Στον ανακριτή και ο ιδιοκτήτης

Στο νοσοκομείο Λασιθίου 57χρονος με τραύματα από όπλο – Φέρεται να αυτοτραυματίστηκε

Πέθανε στα 92 του ο Κουαουτέμοκ Κάρντενας, ιστορική μορφή της Αριστεράς του Μεξικό