Προσοχή στον τομέα των ριμπάουντ, συγκέντρωση και έλεγχος του ρυθμού θα είναι σύμφωνα με τον τεχνικό του Ηλυσιακού, Κώστα Φλεβαράκη, οι παράγοντες που θα καθορίσουν τον νικητή της εκτός έδρας αναμέτρησης των «κίτρινων» με τον ΑΓΟΡ για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 (Σάββατο 19/11, 16:30). Ο κόουτς των Ιλισιωτών τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αποδώσουν στο φουλ των δυνατοτήτων τους καθώς πέραν όλων των άλλων το Ρέθυμνο διαθέτει και μια δυνατή έδρα.

«Το Ρέθυμνο διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ και μία ομάδα, που ειδικά στην έδρα της, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, τόσο απέναντι στον Ίκαρο, όσο και κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει καλούς σουτέρ αλλά και ορισμένους παίκτες εξαιρετικούς στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Κρίστμας. Επίσης διαθέτει παιδιά με καλό παιχνίδι στο λοου ποστ, όπως ο Δορκοφίκης αλλά και με εξαιρετική εφαρμογή του πικ εν ρολ. Γενικά οι αντίπαλοι μας έχουν πολλές λύσεις και πρέπει πάση θυσία να μην τους αφήσεις να επιβάλλουν το ρυθμό τους», είπε ο 42χρονος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να δώσουμε εμείς το τέμπο στο παιχνίδι, σε μία καυτή έδρα. Για να αποδώσει τα μέγιστα η δική μας ομάδα, απαιτείται δουλειά και από τους πέντε παίκτες που βρίσκονται κάθε φορά στο παρκέ αλλά και συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο 29χρονος σέντερ της ομάδας, Χέρνολντ Γκάρντενερ Χολ, σχολίασε: «Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τη συγκεκριμένη ομάδα δύο φορές, οπότε δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να επιφυλάσσουμε εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. Θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα, να παλέψουμε όσο σκληρότερα μπορούμε και ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!