Λίγο πολύ, όλοι έχουμε δαπανήσει αρκετές ώρες από την καθημερινότητά μας για να χαζέψουμε στο Facebook. Επειδή η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει και μία από τις πιο βασικές πλατφόρμες ανάπτυξης για video games, κάνοντας μια πολυήμερη έρευνα, εντοπίσαμε τα δέκα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Στην πλειοψηφία τους, πρόκειται για παιχνίδια που προσφέρονται με τη λογική free-to-play (δηλαδή, ασχολείστε με τη δράση χωρίς να καταβάλετε κάποιο αντίτιμο και αν θέλετε αγοράζετε κάποια αντικείμενα έναντι χρηματικού ποσού). Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά το Top 10…

10. Diamond Dash
Ο πλέον κλασικός τίτλος puzzle που έχει εμφανιστεί με δεκάδες ονόματα και σε δεκάδες πλατφόρμες. Βασικός στόχος του παίκτη είναι να εξαφανίσει όσο το δυνατόν περισσότερα διαμάντια από την ενεργή επιφάνεια μέσα στο χρονικό διάστημα των 60 δευτερολέπτων. Η μόνη εντολή που χρειάζεται να δώσετε είναι να επιλέξετε με το mouse μία σειρά διαμαντιών (τουλάχιστον τρία στον αριθμό) που βρίσκεται σε οποιαδήποτε διάταξη (πχ. οριζόντια, κάθετη κλτ). Για να απολαύσετε τον τίτλο, μπείτε εδώ http://www.facebook.com/DiamondDashGame.

9. Bubble Island
Το κλασικό video game Puzzle Bobble έρχεται με ανεπίσημη μορφή και με την ονομασία Bubble Island στο Facebook. Ο παίκτης καλείται να χειριστεί μία ειδική πλατφόρμα που στοχεύει προς τα επάνω και έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει ειδικές χρωματιστές μπάλες. Στόχος είναι να δημιουργηθούν ομάδες των τριών και πάνω, έτσι ώστε να εξαφανιστούν. Χρησιμοποιώντας έξυπνη τακτική, ο παίκτης πρέπει να αδειάσει όλη την επιφάνεια, προσπαθώντας να κόψει τους «δεσμούς» που βρίσκονται στο επάνω μέρος της οθόνης. Για να απολαύσετε τον τίτλο, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/bubbleisland.

8. Texas Hold’ Em Poker
Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με τράπουλα μεταφέρεται και στο Facebook μέσω της Zynga. Μπορείτε να παίξετε άφοβα αφού δεν απαιτείται κατάθεση χρημάτων, ενώ υπάρχουν επίπεδα τόσο για αρχάριους, όσο και για παίκτες με εμπειρία. Πάνω από 5.8 εκατομμύρια παίκτες συμμετέχουν σε μία μεγάλη σειρά τραπεζιών. Θα μείνετε απ’ έξω; Για να απολαύσετε τον τίτλο, μπείτε εδώ http://www.facebook.com/TexasHoldEmPoker.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος στο Enternity.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube