Συνάντηση με μεσολαβητές, ενδεχομένως και εκπροσώπους ενδιαφερόμενων επενδυτών, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Η πληροφόρηση γύρω από τις επαφές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι συγκεχυμένη, με κάποιες πηγές να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα μιλήσει με Άγγλους μεσάζοντες, άλλες να εμπλέκουν εκπροσώπους εταιρειών από το Κατάρ μέχρι και την Κίνα και κάποιες να μιλούν ακόμη και για ταξίδι στο εξωτερικό για απευθείας επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να είναι… άφαντος, δίχως διάθεση να βάλει χρήματα στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έρθει στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν τη γενική συνέλευση στις 2/12 και για την ώρα δεν φαίνεται έτοιμος να προσφέρει λύση. Άλλωστε ακόμη κι αν γίνει η συνάντηση με την ομάδα του 2004 ή έστω μέρος αυτής, δεν μπορεί να περιμένει χρήματα από τους παλιούς του «συμπαίκτες» και το ρευστό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ στην παρούσα φάση.

Μόνη αλλαγή ο Βάργκας

Τις πρώτες σκέψεις του για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ έδειξε ο Νίκος Κωστένογλου. Φαίνεται πως προσανατολίζεται σε μία μόνο αλλαγή, τον Βάργκας (που επιστρέφει από τιμωρία) αντί του Μπέλεκ! Πρόθεσή του είναι να βάλει τον Κάρλος στα δεξιά της επίθεσης και τον Καφέ πίσω από τον Λυμπερόπουλο, με τον Λεονάρντο αριστερά και τους Μάκο-Βάργκας ως κεντρικά χαφ. Για την άμυνα παρά την επιστροφή του Κάλα στις προπονήσεις έδειξε να σκέφτεται τη διατήρηση της τετράδας Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς και Καράμπελας. «Να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε. Να μην υποτιμήσουμε τον Λεβαδειακό», είπε στους παίκτες του ο 41χρονος προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: A.E.K.