Αγωγή κατά της Λέσχης κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας, ζητώντας την ακύρωση των διαδικασιών της ΓΣ, του ΔΣ, και των αποφάσεών του. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η εξέλιξη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους "κίτρινους" λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά τι ζητά με την αγωγή ο πρώην πρόεδρος του Άρη:

«Την ακύρωση της απόφασης της έκτακτης Γ.Σ. του σωματείου "Λέσχη Φίλων Άρη", η οποία ελήφθη στις 22 Μαΐου 2011, με περιεχόμενο να δοθεί η εντολή στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου να συμμετάσχει και να ψηφίσει στις αρχαιρεσίες της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Άρης για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου αυτής υπέρ των μελών του συνδυασμού "Άρης Προοπτική", ως αντιβαίνουσα στον νόμο και στο καταστατικό της εταιρείας, για τους λόγους που αναλυτικώς εκτίθενται στο ιστορικό της παρούσας».


Ζήτησε επίσης και τα εξής:

Να διαταχθεί το σωματείο από τον δικαστή Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να προσκομίσει και να επιδείξει κατά τη συζήτηση:
• τον εκλογικό κατάλογο,
• το πρωτόκολλο ψηφοφορίας της εκλογικής διαδικασίας κατά την έκτακτη γενική συνέλευση τις 22ας Μαΐου 2011,
•την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον τακτικό έλεγχο του ταμείο του σωματείου για το δεύτερο εξάμηνο του έτους 2010,
• την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον έκτακτο έλεγχο του ταμείου του σωματείου, ο οποίος διενεργήθηκε με αφορμή την έκτακτη γενική συνέλευση της 11ης-22ας Μαΐου 2011,
• τα στελέχη των αποδείξεων καταβολών που αφορούν τις εισφορές των 4.775 μελών που περιείχε ο εν λόγω εκλογικός κατάλογος ως ταμειακώς τακτοποιημένα,
• το αντίγραφο του τραπεζικού λογαριασμού που τηρεί το σωματείο, από τον οποίο προκύπτει η κατάθεση των χρηματικών ποσών στον λογαριασμό αυτόν που αντιστοιχούν στις εισφορές των 4.775 ταμειακώς τακτοποιημένων μελών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

TAGS: Άρης