Επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων περιελάμβανε το μενού στον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Έτο δεν ένιωσαν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά και εκτός απροόπτου θα μπουν στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στην προπόνηση χωρίς να παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις τακτικής ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ντιέγκο Αρίας, Λίνο, Λεονάρντο, Τσουκαλάς και Γλύκος.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 στη Νέα Μεσήμβρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.