Με τον Ερόλ Μπουλούτ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και με μπάλα, πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση στον ΟΦΗ.

Η πρωινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ και περιλάμβανε ασκήσεις στην αίθουσα με τα βάρη, ενώ το απόγευμα η… μπάλα είχε την τιμητική της.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες, ενώ στη συνέχεια οι γκολκίπερς είχαν το… δικαίωμα να υπερασπιστούν τις εστίες τους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στη τακτική και στο τέλος κράτησε τους επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς και τους έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα τακτικής.

Στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι τερματοφύλακες έκαναν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Κώστα Χανιωτάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Προβληματισμός για την καταπόνηση του Φρόιλερ ενόψει ντέρμπι» - Τι συμβαίνει με τους άλλους διεθνείς

Επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια ο Σεντένο: «Παραμένω ΑΕΚτζής, όνειρο που βρίσκομαι εδώ» - Τι είπε για το γκολ με τη Ρεάλ

Αθανασίου: «Χωρίς λογική & επιχειρήματα τα περί αθέμιτου ανταγωνισμού του Παναθηναϊκού- Φαβορί ο Ταμπορδα για 11άδα»

Άρης: Δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον Βόλο ο Γιαννιώτας

Τσανάκας: «Ιδανικά ο Ιμανόλ θα έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο στο ντέρμπι»

Τσορμπατζόγλου: «Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις Μιχαηλίδη και Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Το πλάνο είναι Στρακόσα και Ρότα να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη»

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον χρόνο απουσίας του Λιβάι Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης οι Ελουστόντο, Γιαννούλης και Κόστα

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λιβάι και νοκ άουτ για το ντέρμπι

TAGS: ΟΦΗ