Στο χέρι του Άρη είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρούντουπις, σύμφωνα με τον Χρήστο Ταπούτο.

Ο αρχηγός των «κιτρίνων» τόνισε πως είναι μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γκαστέρα Φλέιμς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Ταπούτος στον «ΑΡΗΣ FM»:

«Ήταν η πρώτη μας νίκη στο Eurocup, ιδιαίτερα σημαντική για να διεκδικήσουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν την πρόκριση. Τα πράγματα είναι στο χέρι μας μετά και τη νίκη αυτή. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα το να περάσει στον επόμενο γύρο, όπου και θα έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα μέχρι το Μάρτιο», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Ταπούτος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ρούντουπις: «Παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα, βάλαμε τη μπάλα μέσα, πετύχαμε κάποια ελεύθερα σουτ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, για την αναμέτρηση κόντρα στην Γκαστέρα Φλέιμς για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup: «Μετά από το πολύ δύσκολο ταξίδι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι τότε η πρόκριση θα είναι στο χέρι μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!

TAGS: Άρης