Έντονο ενδιαφέρον έχει αναπτύξει η Μίντλεσμπρο για να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο διεθνή Γάλλο επιθετικό Σίντνεϊ Γκοβού από τη Λιόν σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου.

Όπως αναφέρει η «News of the World», η «Μπόρο» έχει καταθέσει στον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς, επίσημη πρόταση της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή στράικερ. Ο παίκτης αποτελεί άλλωστε διακαή πόθο του τεχνικού του αγγλικού συλλόγου, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε έναν επιθετικό με τις αρετές του Γκοβού. Πάντως για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Φούλαμ που είναι έτοιμη να καταθέσει και αυτή με τη σειρά της επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στη βδομάδα που έρχεται, καθώς τελειώνει το Μουντιάλ και οι επίσημες υποχρεώσεις του Γκοβού με την εθνική του ομάδα.

Επιμέλεια: Σπύρος Ευδοξιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»