Tο Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου δικαίωσε έναν ακόμη δανειολήπτη διαγράφοντας ποσό ύψους 250.000 ευρώ από τις 300.000 ευρώ τις οποίες εμφανιζόταν να οφείλει σε διάφορες τράπεζες, καλώντας τον να πληρώσει το υπόλοιπο του χρέους του.

Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ο δανειολήπτης εμφάνισε αδυναμία πληρωμής και έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου 3869/2010.

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας την ειλικρίνειά του σε όσα αυτός προέβαλλε στην αίτησή του, αλλά και κρίνοντας ότι ο πολίτης αυτός έπρεπε να απαλλαγεί από το χρέος του και να αρχίσει μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή, τον απάλλαξε από τον μεγάλο βραχνά του χρέους των 250.000 ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις των τραπεζών.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Iσχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σήμερα

Άδωνις Γεωργιάδης για τον πολυτραυματία οπαδό του ΠΑΟΚ: «Δεν έχει καμία νευρολογική ζημιά»

Συνελήφθη 28χρονος που επιτέθηκε σε ζευγάρι την ώρα που έβγαζε λεφτά από ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας

Αναβάλλεται ο Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, λόγω πένθους για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Πέταξε το αεροπλάνο για να παραλάβει τους τραυματίες από τη Ρουμανία

Απούλητες φιάλες στοιβάζονται σε αποθήκες – Κρίση παγκοσμίως στην αγορά αλκοολούχων ποτών

Σήμερα η επιστροφή των δύο τραυματιών από τη Ρουμανία - Εντός της ημέρας φτάνουν οι 7 σοροί

Δωρεάν κρατικό χρήμα έως 36.000 ευρώ για ανακαίνιση κατοικίας

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 29 Ιανουαρίου

«Εκτός ελέγχου» η κατάσταση στη Μινεάπολη - Ο Τραμπ σκλήρυνε ξανά τη ρητορική του: «Ο Φρέι παίζει με τη φωτιά!»