Αναρμόδιος να επέμβει, ώστε να επιτραπεί η χορήγηση εισιτηρίων σε φίλους του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής.

Ερωτώμενος σχετικά στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν αποφασίζει «για θέματα δημόσιας τάξης, ασφάλειας εθνικών οδών και πόλεων».

Τονίζοντας, λοιπόν, πως τέτοια θέματα άπτονται αποκλειστικά της αρμοδιότητας της Αστυνομίας (και ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως αυτό θα απαντήσει και στην επιστολή που έχει φτάσει στο γραφείο του από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ) και με δεδομένο πως οι Αρχές έχουν ταχθεί ξεκάθαρα εναντίον των μετακινήσεων, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να έχει οργανωμένη υποστήριξη των φιλάθλων του την Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο