Μια ΑΕΚ που θα δικαιολογήσει το όνομα και την εμπειρία της, ώστε να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο, θέλει να δει ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της «Ένωσης» αναγνώρισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως η καυτή ατμόσφαιρα και οι γεμάτες εξέδρες που θα συναντήσει η ομάδα του δεν είναι δικαιολογία για το να μην παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο.

«Έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα με καλή έδρα, η οποία είναι καλά οργανωμένη. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι πρότυπο. Είχαμε λίγες ημέρες προετοιμασίας μπροστά μας και κάναμε ό,τι μπορούσαμε γι' αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια, λοιπόν στους παίκτες του «για τις νίκες που πέτυχαν στα δύο, εύκολα θεωρητικά, παιχνίδια που είχαμε, μιας και είναι δύσκολο να νικήσεις ακόμα και στην έδρα σου», απάντησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο:

«Μου άρεσε πάντα να παίζω με κόσμο. Σε έδρες με πολύ κόσμο. Η γηπεδούχος ομάδα θα έχει τον κόσμο με το μέρος της. Από μέρους μας, όμως, είμαστε μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

TAGS: A.E.K.