Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην κατάφερε να φύγει με το… τρίποντο από την έδρα της Χετάφε (1-0), ωστόσο ο Ζεράρντ Πικέ τόνισε πως ακόμη υπάρχουν πολλοί αγώνες και πολλοί βαθμοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει περιθώρια να απογοητευτεί, καθώς πρέπει να κοιτάξει μπροστά, ώστε να αντιστρέψει την εν λόγω κατάσταση.

«Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δώσει ότι έχει για να παλέψει για τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και πολλοί βαθμοί για να κερδίσουμε. Η βαθμολογική κατάσταση δείχνει πως η Ρέαλ Μαδρίτης τα πηγαίνει λίγο καλύτερα αυτήν τη σεζόν και εμείς πρέπει να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», ήταν τα λόγια του Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας διαφορά έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!

Σκέψεις να αποσυρθεί o Οβόνο μετά τον θάνατο του Ντε Μιγκέλ-Επιθέσεις μίσους και στην οικογένειά του