Πρωταθλήτρια Αργεντινής για 24η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από τρία χρόνια μπορεί να λογίζεται ήδη η Μπόκα Τζούνιορς. Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα επικράτησε 2-1 της Γοδόι Κρουζ εκτός έδρας και αύξησε στους εννέα τους βαθμούς της διαφοράς της από την Τίγκρε, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Πλέον της αρκεί ένας βαθμός την επόμενη Κυριακή (5/12), όταν υποδέχεται στο «Μπομπονέρα» την Μπάνφιλντ, αλλά μπορεί η στέψη να έρθει μαθηματικά μία μέρα νωρίτερα, αν η Τίγκρε δεν κερδίσει στην έδρα της Σαν Λορέντζο.

Ο Τσβίτανιτς στο 10’ και ο Σκιάβι στο 37’ με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο Ρόχας απλώς μείωσε στο 87’ για τους γηπεδούχους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίντερ Μαϊάμι για Μέσι: «Δεν είναι επανάληψη, είναι υπενθύμιση»

Λιονέλ Μέσι: Απόλυτος κυρίαρχος στο MLS με δεύτερο διαδοχικό Golden Boot

Στη Ροζάριο νόμιζαν ότι πήραν το πρωτάθλημα και έκαναν εισβολή στο γήπεδο πριν η Μπόκα τούς «παγώσει» στο 90+6'

Απίστευτο φινάλε στην Αργεντινή: Η Μπόκα πήρε τον τίτλο με γκολ στο 90+6' και το «Μπομπονέρα» έγινε… ηφαίστειο!

Με Ζίνι και Κάρμο οι κλήσεις της εθνικής Ανγκόλας

Βενγκέρ απέναντι στον Ινφαντίνο; Σκέφτεται σοβαρά υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA

Βέλη Αλμέιδα: «Υπάρχουν πληροφοριοδότες, με πονάει η προδοσία» - Το ξέσπασμά του αλά… ΑΕΚ

Απίστευτη κίνηση fair play στο Ρέθυμνο: Τρεις εθνικές ομάδες δάνεισαν τερματοφύλακες στον Λίβανο!

Άφησε το ποδόσφαιρο και σπουδάζει για να κυνηγήσει το νέο του πάθος ο Ορίγκι!

Φοβερός Σλοτ, πήγε στην κερκίδα του «Μπομπονέρα» με φανέλα Μαραντόνα και ελάχιστοι τον κατάλαβαν!